Prijava za zimovanje u Delnicama

You are currently viewing Prijava za zimovanje u Delnicama
  • Autor objave:

Turopoljska udruga skauta „Tur“ za svoje članove organizira višednevnu programsku aktivnost Zimovanje u Delnicama, u Gorskom kotaru, u razdoblju od 26.-31.12.2021. godine.

Sudionici će biti smješteni u višekrevetnim sobama Planinarskog doma Hajdova hiža u središtu naselja Delnice. Kapacitet doma smanjen je zbog epidemioloških uvjeta. Sobe raspolažu s četiri, pet i šest ležaja na kat, te dva zajednička sanitarna čvora s WC kabinama, tuš kabinama i umivaonicima.

Na raspolaganju nam je velika blagovaonica, a uz programske aktivnosti u domu te istraživanje znamenitosti naselja i okolne prirode, namjera nam je aktivnosti organizirati i na gradskom bazenu te na klizalištu, ako to bude moguće. Aktivnost će se provoditi uz poštivanje propisanih mjera zaštite i prevencije od koronavirusa i uz nadzor programskih voditelja.

Uvjet za sudjelovanje je pravovremeno dostavljena Prijavnica uz potpisanu suglasnost roditelja. Zbog velikog interesa prijavnice ćemo zaprimati u odredskoj prostoriji, u Kurilovečkoj ulici 48 u Velikoj Gorici, isključivo u PONEDJELJAK (13.prosinca) i UTORAK (14.prosinca) u vremenu od 19-20 sati, do popunjenja kapaciteta doma.

Svi prijavljeni preko tog broja i nakon navedenih datuma biti će na listi čekanja i sudjelovanje će im biti omogućeno ukoliko netko od prijavljenih odustane ili u propisanom roku, do 20. prosinca (kada uplata mora biti vidljiva na računu udruge) ne izvrši uplatu prvog obroka članskog priloga za zimovanje.

Prijavnicu za zimovanje možete preuzeti na ovoj poveznici:

Prijavnica – Delnice 2021

Tek nakon predaje popunjene i potpisane prijavnice oni koji prijavnicu predaju prije popunjenja kapaciteta doma izvršit će uplatu prve rate, dok je drugu ratu potrebno uplatiti do 20.01.2022.