„Advent“ u Muzeju za umjetnost i obrt

Trenutno pregledavate „Advent“ u Muzeju za umjetnost i obrt
  • Autor objave:

Posljednji vikend u 2012.godini članovi Odreda su pozvani na posjet Muzeju za umjetnost i obrt, u kome je bila postavljena prigodna izložba pod naslovom “Advent”.  Okupili su se članovi koji su imali želju/volju/muda/ da sa dvije predvodnice posjete ovu iznimnu izložbu. Zahvaljujući roditeljima, koji su nas prevezli osobnim vozilima, došli smo do Zagreba i uputili se prema MUO. Šetajući smo prošli pored Botaničkog vrta koji izgleda sablasno, golo i tužno, potom pored Mimare kod koje smo odigrali par igara da se malo ugrijemo jer nam je bilo hladno.

Izložba je bila lijepa, kratko ali slatko. Barem sad znamo kad je počela tradicije kićenja bora te koji darovi su se nekada postavljali ispod bora. Obišli smo i izložbu Željka Badurine te se nasmijali njegovim instalacijama i ukrašavanjem već postojećih portreta i slika.

Nakon izložbe smo se uputili prema Gornjem gradu gdje nas je poprilično uplašio top, neki su vrištali poput malih curica, a onda i pravac kući na ručak. Bilo nam je lijepo.

Vrijedi pogledati izložbu „ADVENT“ pa iz tog razloga počastite svoju djecu i odvedite ih u muzej umjesto u shopping centar.