Dani dječjih vrtića Velike Gorice

Trenutno pregledavate Dani dječjih vrtića Velike Gorice
  • Autor objave:

ddv

Pozvani smo i rado smo se odazvali na „Dane dječjih vrtića Velike Gorice“ u novoj sportskoj dvorani. Rado smo se odazvali spremni poigrati se s djecom predškolske dobi.

Došavši pred dvoranu  čuli smo zvukove dječjih uzvika, glasnu muziku i veliki broj roditelja i odgojiteljica u vrtiću. Malo nas je bilo strah kako ćemo se uspjeti organizirati i odigrati sve igre koje smo planirali s tim velikim brojem djece. No na našu veliku žalost, nakon završetka sportskih igara većina roditelja je s djecom otišla kući, i nisu prisustvovali radionicama koje su bile organizirane na prvom katu. Bilo je mnoštvo kreativnih radionica poput izrade lutkica ili vaze od plastičnih boca i plastelina, bojenje slika…

ddv 3

Mi smo prenosili jaje u žlici, igrali smo šibickanje i otimanje marama, skakali smo s balonom između noga. Čak smo ih naučili i nekoliko čvorova. Pohvala našim petogodišnjacima ( to su ponosno isticali) jer su naučili vezati čvorove prije negoli naši stariji članovi. BRAVO! Svi su bili iznimno veseli i slatki te smo na kraju za zahvalu dobili zagrljaj i poljubac u obraz.

E kad bi barem ostali tako maleni, iskreni  i neiskvareni kad odrastu.

Bilo nam je lijepo i nadamo se da ćemo i iduće godine prisustvovati „Danima dječjih vrtića“.

ddv 4

I nikako ne smijem zaboraviti na kreativnog kavalira koji je osmislio, napravio i darovao nam ogrlicu od materijala kojeg smo imali. Inovativno, zar ne!

P.S. I sitno je bitno

IMG_0389

 

Klaudia, Melani, Ivana i Jelena(p)