Spašavanje djeda mraza

Trenutno pregledavate Spašavanje djeda mraza

Potkraj studenog jata „Mali dupini“, „Akela“ i „Bećarkovi“ otišli su u kino pogledati crtić koji bi nas polagano trebao uvesti u doživljaj Božića, blagdana, snijega, zime. Animirani film „Spašavanje djeda Mraza“ okupio je 38 članova jata te njihovih sestara i braće uz puno smijeha i grickalica. Crtić malo podsjeća na film „Beskrajan dan“ gdje glavni vilenjak (čistač kakice sobova) pokušava spasiti zemlju Djeda Mraza od zločestih ljudi, vraćajući se u prošlost pomoću magične kugle smještene u saonicama. Da li je uspio spasiti Sjeverni pol? Pogledajte crtić i saznajte!

catscats1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COL_SS_SQ008_SC0020_v001_le_051WEBsaving-santa015421918f5b5dc

 

 

 

 

 

 

Mi znamo kraj! Drago nam je da i dalje, makar u crtiću, dobro pobjeđuje zlo, da se dobrota i upornost isplate, da se treba pouzdati u svoje prijatelje, i da moramo biti strpljivi. Djeca su jedino poželjela da je crtić u kino stavljen malo kasnije, obzirom da do Božića imamo još mjesec dana. Slažem se s time jer bih i ja voljela da smo izašli iz kina na snijeg. Malo se poigrali na snijegu i napravili snjegovića, sanjkali se pa potom otišli kući na topli čaj i kolačiće gledajući šareno okićene borove. Pa nije zabranjeno maštati, jel tako?

Uskoro nas očekuje novi izlet, potraga za Nikolinim darovima 6.12.2014. Ne čekajte dugo s prijavama- javite se svom predvodniku.

 

Do sljedeće avanture,
Alen Bećar, Mario i Jelena P.

 

 

Mario Dilberović

Moje ime je Mario Dilberović. Rođen sam u Vinkovcima ratne 1993. godine. U izviđačima sam od drugog razreda osnovne škole i sada već mogu reći da je to moj način života, a ne samo hobby.