Izlet u Hrvatsko Zagorje

Trenutno pregledavate Izlet u Hrvatsko Zagorje
  • Autor objave:

Redoviti programski izlet početkom ožujka vodi nas u Kumrovec i Krapinske Toplice.U subotu 02.03.2019. Turovci se spremaju na izlet u Hrvatsko Zagorje, koji smo povodom Svetog Nikole morali odgoditi. Tada nismo uspjeli dobiti autobus za ovaj izlet.

Tema izleta je obilazak Starog sela Kumrovec u sastavu Muzeja Hrvatskog Zagorja te upoznavanje života i djelatnosti (obrta) na selu u prošlosti. Ovaj je izlet jedan u nizu programskih izleta upoznavanja domovine, njenih specifičnosti i različitosti. Izlet ćemo upotpuniti ručkom i kupanjem u Krapinskim toplicama.

Sudionici trebaju ponijeti pribor za bazen (kupaći kostim ili gače, rukaviće za plivanje (tko nije iskusan plivač), ručnik, sušilo za kosu i plastičnu vrećicu za vlažnu odjeću. Uz to, u ruksačiću treba imati nekoliko napitaka i sendviča za tijekom dana (ovisno koliko tko ima potrebu). Ne pretjerujte s grickalicama koje u autobusu neće smjeti jesti, kako ne bi za nama ostalo smeće i mrvice.

Na izlet mogu ići članovi koji redovito dolaze na jatne i patrolne susrete i uz to redovito plaćaju članarinu , čime pokrivamo troškove organizacije i provedbe ovakvih izleta, a time i ručka u restoranu.

Molim sve zainteresirane članove: poletarce, izviđače i brđane da se najkasnije do 24.02.2019. prijave za sudjelovanje na ovom programskom izletu svojim predvodnicima, odnosno u svoje WhatsApp grupe. Naknadne prijave nećemo uvažiti.