Od sad plaćamo eurima!

Trenutno pregledavate Od sad plaćamo eurima!
  • Autor objave:

S prelaskom na euro od 1. siječnja 2023. članske financijske obveze podmirivat ćemo u eurima, a radi usklađenja s rastom troškova života i troškova provedbe aktivnosti djelomično smop korigirali njihove iznose. Od 2023. godine godišnja članarina iznosi 20 EUR. Godišnju članarinu je potrebno uplatitu između 1. siječnja i 31. ožujka u tekućoj godini i uvjet je za članstvo u udruzi. Godišnja članarina plaća se jednom godišnje, no za isti je mjesec potrebno uplatiti i mjesečni članski prilog kojim pokrivamo troškove aktivnosti koje niudimo našim članovima: prijevoz, prehranu, ulaznice i radni materijal.

S obzirom na iskustva iz prethodnih godina osjećam potrebu naglasiti i još jednom zamoliti:

GODIŠNJU ČLANARINU I MJESEĆNI ČLANSKI PRILOG NEMOJTE UPLAĆIVATI ISTOM UPALTINICOM, RADI JASNIJEG I ISPRAVNOG KNJIŽENJA PRIHODA. Godišnju članarinu možete uplatiti jednom uplatnicom za više članova udruge iz iste obitelji, ali ne i dvije različite vrste prihoda (godišnju članarinu i članski prilog) za jednog člana. Hvala vam na razumijevanju i čitanju s razumijevanjem!

Upisnina za novoupisane članove iznosi 35 EUR i u mjesecu kada je uplaćena nije potrebno upalatiti još i mjesečni članski prilog.

Mjesećni članski prilog, koji se plaća svakog mjeseca, u 2023. godini iznosi:
18 EUR za jednog člana iz obitelji,
16 EUR po članu ako ih je dvoje iz iste obitelji,
15 EUR po članu ako ih je troje i više iz iste obitelji.

Kako bi vas podsjetili na sve ove detalje i pomogli vam u izvršenju članskih obveza na internetskim stranicama udruge pronaći ćete sve bitne informacije i formulare koje treba popuniti i predati vodstvu udruge.