Pratimo stope svetog Nikole

Trenutno pregledavate Pratimo stope svetog Nikole
  • Autor objave:
Poletarci i vučići, potražimo ove subote stope sv. Nikole po našem gradu. Možda nas dovedu do slatkiša i darova!

Ukoliko roditelji imaju povjerenja i spremni su svoje dijete pustiti na ovu šetnju, Vučići ispred prostorije trebaju doći u 9:30, a poletarci u 9:45 sati, da nas tamo istovremeno ne bude više od dvadesetpet. Tamo će svi dobiti upute i prateći stope sv. Nikole prošetati po Velikoj Gorici do podneva. Ne zaboravite ponijeti maske za lice!
Grinch još nikada nije bio ovako okrutan! Onemogučio nam je redovite susrete, neki atraktivniji izlet povodom sv. Nikole, kupanjac na bazenima ili barem sklizanje u našem gradu. No, nećemo mu dozvoliti da nam ukrade baš sve! Betlehemsko svjetno i sa njime poruka nade, ljubavi i dobrote dolazi nam baš na Sv. Luciju. Tada ćemo ga, skromnije nego inaće, donijeti u župnu crkvu Navještenja Blažene Djevice Marije i uz njega upaliti treću Adventsku svijeću ispred Muzeja Turopolja.
Ovoga vikenda odlučili smo s poletarcima i vučićima prošetati po našeg gradu i malo ga bolje upoznati, a idućeg vikenda šetnju ćemo prirediti i našim izviđačima. Pridruži nam se, ne propustite preuzeti svoj dar sv. Nikole!