RODITELJSKI SASTANAK 10.06.2013.

Trenutno pregledavate RODITELJSKI SASTANAK 10.06.2013.
  • Autor objave:

Na završetku školske godine održan je roditeljski sastanak na tri teme:

– Od 01. lipnja plaćanje članarine na novim uplatnicama

– Informacije o dvodnevnom izletu u NP Krka

– Logorovanje na otoku Krku

Evo sažetka:

1./ Iako su za plaćanje članarine roditeljima već ranije podijeljene uplatnice, od prvog lipnja prelazi se na plaćanje korištenjem IBAN broja, umjesto uplate na broj računa primatelja.

Zbog toga je roditeljski sastanak (treći u ovoj školskoj godini) bio prigoda da roditeljima podijelimo nove uplatnice za članarinu za mjesece lipanj i rujan (jer za srpanj i kolovoz se članarina ne uplaćuje!) te za uplatu priloga članova, odnosno uplatu razlike na iznos članarine za dvodnevni izlet u Nacionalni park Krka.

Kod novih uplatnica više nije potrebno pod poziv na broj primatelja upisivati datum rođenja člana, već u rubriku “Svrha uplate” ispod svrhe (npr. Članarina – lipanj) treba upisati ime i prezime člana. Roditelji sada pod uplatitelj mogu upisati i svoje ime ili ime člana, te adresu stanovanja.

Iznos članarine ostao je nepromijenjen, a podsjećam da se članarina, u iznosu 1.500,00 kn uplaćuje za sve mjesece navedene na uplatnicama (tijekom 10 mjeseci za vrijeme kojih se odvija i školska godina), a ne samo za one mjesece u kojima je član sudjelovao na izletu (jer nisu to jedini troškovi za koje udruga treba osigurati sredstva!)

etnoland-dalmati02-249-team-building-3902

2./ DVODNEVNI IZLET U NACIONALNI PARK KRKA, TE U ŠIBENSKO-KNINSKU ŽUPANIJU

O izletu smo dosta pisali u prethodnom članku (http://io-tur.hr/izlet-na-slapove-krke-u-lipnju/), tako da na ovom mjestu podsjećam na najbitnije:

Polazak je u subotu 15.06. u 6:30 sati s autobusnog ugibališta u Školskoj ulici, a okupljanje radi prozivke najkasnije do 6:20 sati. Povratak je u nedjelju oko 19-20 sati, ovisno o vremenu i dinamici putovanja, jer bolje da uživamo nego da si strogo zadamo vrijeme povratka.

Dokle smo stigli roditelji mogu oko 17 sati saznati pozivom na brojeve voditelja (Alen, Jelena, Jelena, Emma i Nikša). Dakle, djeca NE SMIJU nositi mobitele.

Spava se pod šatorima, u Etnolandu Dalmati u Pakovom selu. Zbog iznimnog odaziva i velikog interesa roditelja MOLIM SVE KOJI IMAJU SKLOPIVU VRTNU LEŽALJKU da to telefonski jave Alenu (091/253-00-39) kako bismo osigurali dovoljan broj ležaja. Za djecu imamo dovoljno ležaljki u odredskom ekonomatu.

Za osobne potrebe djeci nije potrebno više od 50,00 kuna.

10v

ŠTO PONIJETI NA IZLET?

– Zdravstvenu iskaznicu i lijekove koje treba redovito trošiti (uz pismeni naputak radi čega, u kojoj količini i koliko često ih treba uzimati)

– Vreću za spavanje ili dvije deke i plahtu

– Spužvasti podložak za vreću (karimat) – tko ima

– Pribor za osobnu higijenu (četkicu i pastu za zube, sapun, mali ručnik i češalj, WC papir)

– Odjeću za presvući se (donje rublje, čarape 2-3 para, majicu kratkih i dugih rukava)

– Trenirku (umjesto pidžame) za spavanje u vreći

– Vestu i jaknu (vintericu) – odjenuti se treba slojevito imajući u vidu da večer i noć mogu biti hladni, a dan vrlo topao!

– Čvrste tenisice za hodanje (nikako platnene!)

– Veliki ruksak za stvari (nikako putnu torbu!) – ponijeti onoliko stvari koliko dijete može nositi na svojim leđima

– Mali ruksak (za sendviče, sok, grickalice, papirnate maramice i kišnu kabanicu)

– Četiri (4) sendviča s trajnom salamom (za subotu i nedjelju) i 3-4 soka/vodu u bočicama

– Kišnu kabanicu (nikako kišobran!)

Vidimo se u subotu u 6:20 sati !

PAKOVO_SELO_Etnoland_Dalmati_IMG_1331

 

etno-v_100330S1

3./ LOGOROVANJE KRK

Odgovorili smo na pitanja roditelja, vezano uz ovogodišnje logorovanje, o čemu više možete pročitati u članku na naslovnici portala (http://io-tur.hr/ljetno-logorovanje-krk-2013/). Do sada imamo desetak prijava, a uskoro očekujemo i prijave mladih iz VG-župa. Stoga: NEMOJTE ČEKATI ZADNJI ROK ZA PRIJAVU!

Da imate namjeru sudjelovati na ovogodišnjem logorovanju znat ćemo tek onda kada vidimo potpisanu prijavnicu i uplatu prve rate na odredskom računu !!!!

Prijavnicu skinite ovdje:

Logorovanje KRK 2013 – PRIJAVNICA