Sanacija odredske prostorije

Trenutno pregledavate Sanacija odredske prostorije
  • Autor objave:

Sanacijom vlažnih i trusnih zidova kratkoročno će biti riješen najveći aktualni problem udruge.

Dugoročno, to je osiguranje dodatnih prostora za rad s djecom te adekvatnih prostora za smještaj opreme i pribora.

Nakon razgovora s pročelnikom Krešimirom Ačkarom, odmah nakon Uskrsa, čemu je prethodio prošlotjedni susret s vlasnikom objekta u kome provodimo programske aktivnosti, g. Krešom Belošom Fijanom, obavješćujem vas da bi uskoro trebala započeti sanacija odredskih prostorija. Podsjećam da je zbog loše hidroizolacije objekta došlo do vlaženja zidova, na koje upozoravamo već nekoliko godina, a kao posljedica toga do razvoja štetnih i po zdravlje i opstojnost opreme opasnih gljivica. Zbog toga je kratkoročna mjera “spasa” sanacija zidova, nakon koje bi trebala uslijediti dogradnja objekta i obnova postojeće vanjske fasade.

Za to će, već u prvoj fazi sanacije, biti potrebno isprazniti prostor od sve opreme koja je u njoj smještena i koja nam služi za rad i provedbu programskih aktivnosti. Kada dogovorimo datum početka radova trebat ćemo vašu pomoć (svih roditelja i prijatelja, osobito onih koji imaju vozila većeg kapaciteta i onih koji su voljni na raspolaganje ponuditi svoju snagu) kako bismo preselili opremu i pribor u prostor novog velikogoričkog komunalnog centra.

Nadam se da ćete nam pružiti ruku pomoći u cilju poboljšanja uvjeta rada s vašom i našom djecom. O svim daljnjim planovima i detaljima ovog “posla” pravovremeno ću vas obavijestiti. S preseljenjem ćemo početi kada građevinski radnici odrede točan datum početka radova.

S poštovanjem,

Alen Konjević, predsjednik

Podsjećam vas što se skriva iza polica, ali i kako izgleda strop WC-a koji nismo uspjeli sakriti od pogleda: