Sigurni i osigurani u novu školsku godinu

Trenutno pregledavate Sigurni i osigurani u novu školsku godinu
  • Autor objave:

Svim članovima Turopoljske udruge skauta želimo sretan povratak u školske klupe i uspješnu novu školsku godinu. Svim učenicima, pa tako i našim skautima, u školi je ponuđeno osiguranje, pa na početku nove školske godine podsjećam roditelje da su članovi TUS “TUR”, koji su predali ispunjenu Upisnicu i prijavnicu te redovito plaćaju odredsku članarinu, osigurani od nezgode u Merkur osiguranju 365 dana 24 sata dnevno.

Stoga prepuštam roditeljima da na temelju ove informacije donesu odluku hoćete li djecu osigurati i preko škole. Ugovoreno osiguranje pokriva povrede kod kojih je došlo do loma kosti i teže povrede, uključujući i boravak u bolnici.

Na skautskim aktivnostima povrede su uvijek moguće, što dokazuju i fotografije u priloženoj galeriji, pa smo odlučili članove udruge (djecu) obvezno osigurati, no ovo osiguranje pokriva i nezgode do kojih je došlo u vrijeme kada djeca nisu na skautskim aktivnostima (kod kuće ili na livadi ispred zgrade, u školi ili na putu od kuće do škole, na izletu s roditeljima, na skijanju ili plesu).

Pozivam roditelje da na predstojećem roditeljskom sastanku provjere u kojem razdoblju je osiguranje ugovoreno i je li njihovo dijete na popisu osiguranih osoba. U slučaju nezgode, nakon što je okončano liječenje roditelji mogu zatražiti preslik police osiguranja te podnijeti zahtjev za naplatu ugovorene naknade.

Merkur3