Susret operativnih izviđačkih voditelja na Medvednici

Trenutno pregledavate Susret operativnih izviđačkih voditelja na Medvednici
  • Autor objave:

Na ovogodišnjem susretu sudjelovale su dvije programske voditeljice.

Susret operativnih voditelja već je uobičajeno godišnje događanje na kome se u ožujku okupljaju programski voditelji s ciljem razmjene ideja i motivacije za predstojeće programske aktivnosti. Divna je to prilika susresti prijatelje iz svih izviđačkih udruga u Hrvatskoj i podružiti se bez obveze brige o djeci, članovima udruga.

Na ovogodišnjem susretu sudjelovale su dvije Magdalene, izuzetno aktivne mlađe programske voditeljice Turopoljske udruge skauta “Tur”, dok su na predstavljanju projekata Europskih snaga solidarnosti u subotu sudjelovali Jelena i Alen.

Ovakvi su susreti uvijek vrlo korisni i plodonosni, jer osim prikupljanja novih ideja i susreta sa starim prijateljima, tu dođe i do konkretnih dogovora, pa tako u Velikoj Gorici na dvodnevnom izletu u lipnju (20. i 21. lipnja, a možda i koji dan više) očekujemo naše prijatelje, izviđače iz Sibinja. Nastojat ćemo biti dobri domaćini, uzvratiti im gostoprimstvo iz studenog te ih uključiti u naše planirane aktivnosti i upoznati sa znamenitostima našeg kraja. Veselimo se ovom susretu.