“Akelino kreativno druženje”

Trenutno pregledavate “Akelino kreativno druženje”
  • Autor objave:

Da naša druženja ne budu dosadna i suhoparna, uvijek ih je dobro začiniti kojom radionicom. Došla je i jesen-šareno godišnje doba, pa smo još u Karlovcu prikupili divlje kestene kako bi ih mogli iskoristiti za nešto novo i uzbudljivo. Vidjela smo koliko vam se slikarska radionica svidjela na logorovanju pa me to potaknulo da se opet malo poigramo dječjom kreativnom stranom. Za one koji se pitaju- HOĆEMO – postavit ćemo izložbu vaših slika s logorovanja u Galženici.

s5

Nakon upoznavanja kompasa- sprave kojom određujemo strane svijeta, izrade „primitivnog“ kompasa od šivaće igle/magneta/posude s vodom i rukovanja kompasom, na red je došla pjesma i kreativna radionica. Izrađivali smo figurice životinja koristeći čačkalice, štapiće za ražnjiće i divlje kestene. Napravili smo ježeve, žirafu, medvjeda, crva i svemirce…E da je barem bilo još malo vremena.

s3 s2 s1 s0 s4Jesenske čarolije uključuju i meni jako dragu buću. Super je boje, a od nje se mogu napraviti ukusna jela. Juha, bućnica, mogu se osušiti sjemenke… Volim jesen!

s6