Anketa ljetno logorovanje 2016.

Trenutno pregledavate Anketa ljetno logorovanje 2016.

Kraj ožujka krajnje je vrijeme da započnemo s pripremom predstojećeg logorovanja u ljeto 2016. godine. Kao i do sada, želja nam je čuti vaše razmišljanje s ciljem da na logorovanju bude prisutno što više članova Izviđačkog odreda „Tur“ … jer ako nas nema dovoljno niti samo logorovanje nema smisla, a bez logorovanja, kao krune našeg cjelogodišnjeg izviđačkog rada, učenja i vježbi, niti naš rad s vašom djecom nema puno smisla!

Bez mogućnosti da stečena znanja primijene na višednevnoj aktivnosti i da ih istom nagradite za njihovu ustrajnost, redovitost i zadovoljstvo odabranom slobodnom aktivnošću, naš rad neće biti cjelovit. Stoga vjerujem i nadam se da ćete svoje obiteljske planove za predstojeće ljeto uskladiti s logorovanjem na kojem će vaše dijete sudjelovati.
Molim Vas da nam odgovorima na anktena pitanja pomognete da vam ovogodišnje logorovanje učinimo prihvatljivim.

Evo nekoliko informacija.

Mjesto: Cerovski Vrh
Datum: 17.7-30.7.2016.
Cijena: Ovisi o konačnom broju sudionika, maksimalan iznos do 1000,00kn po članu

Ukoliko vam se tablica ne otvara na ispravan način (mobilni uređaji i tableti) anketi možete pristupiti putem ovog linka: http://goo.gl/forms/VrBKHlPzD8

Mario Dilberović

Moje ime je Mario Dilberović. Rođen sam u Vinkovcima ratne 1993. godine. U izviđačima sam od drugog razreda osnovne škole i sada već mogu reći da je to moj način života, a ne samo hobby.