Anketa za logorovanje 2017. – Odgovorite žurno!

Trenutno pregledavate Anketa za logorovanje 2017. – Odgovorite žurno!
  • Autor objave:

Kako bismo mogli započeti s pripremama za logorovanje i Smotru važno je što prije saznati koji su vam termini prihvatljivi.

Savez izviđača Hrvatske ove godine organizira Smotru članova svih udruga koje okuplja, u terminu od 04.07.-02.08.2017. Smotra će biti održana na području Općine Kamanje kod Ozlja, u Karlovačkoj županiji, u pograničnom području sa Republikom Slovenijom, uz rijeku Kupu.

Zbog lakše organizacije i provedbe ove višednevne aktivnosti, na terenu koji nam ne osigurava mogućnost smještaja djece u čvrstom objektu, u slučaju potrebe, a tabor ćemo morati postaviti na terenu koji nam bude dodijeljen, bez mogućnosti odabira najboljeg terena, odlučili smo na Smotru povesti samo izviđače (članove starije od  11 godina).

Za poletarce (članove mlađe od 11 godina) organizirali bismo drugu višednevnu aktivnost u terminu koji će najbolje odgovarati većem broju članova i njihovoh obitelji. Naime, namjera nam je bila Logorovanje u Donjem Velemeriću, Općina Barilović ispod Karlovca, u blizini rijeke Korane, organizirati poćetkom kolovoza, no nekoliko je roditelja iskazalo da upravo u tom dijelu ljeta planiraju obiteljski godišnji odmor.

Zbog toga vas da obvezno i što prije odgovorite na sljedeća anketna pitanja te da anketu vratite u elektronskom obliku (e-mailom) na adresu: alen.konjevic@zg.t-com.hr ili poštom na adresu: Alen Konjević, Cvjetno naselje 14, 10410 Velika Gorica.

Odgovore na anketna pitanja moramo dobiti najkasnije do 28.03.2017. godine, a definitivnu prijavu članova (izviđača starijih od 11 godina) koji planiraju sudjelovati na Smotri uz uplatu prve rate u iznosu 300,00 kn do 30.03.2017. Udruga je uplatu Savezu za svakog prijavljenog sudionika dužna izvršiti do 15.04.2017.

Iako cjelovit izračun ukupnih troškova nismo u mogućnosti izraditi prije nego doznamo koji je očekivani broj sudionika, za sada možemo predvidjeti približnu (najveću) vrijednost:

a/ Smotra (10 dana) – 900,00 kn

b/ Logorovanje (8 dana) – 800,00 kn

c/ Smotra i logorovanje (20 dana) – 1.300,00 kn

Nastojat ćemo da konačna cijena bude manja od navedene.

Točan izračun troškova moći ćemo vam obznaniti nakon provedbe sljedeće ankete.

Molim da za svako dijete (člana udruge) popunite zaseban anketni listić.

word: ANKETNI LIST – LOGOROVANJE 2017

pdf :   ANKETNI LIST – LOGOROVANJE 2017banner_smotra_2017