Božićna kreativna radionica

Trenutno pregledavate Božićna kreativna radionica

img_0349Članovi jata Akela, Mali Dupini i Bećarovo jato nedjeljno popodne 14.12. odlučili su provesti zajednički na kreativnoj radionici pod vodstvom Jelene Pugelnik i pomoćnika Melani i Maria. Okupili smo se oko 16 sati te, očekivajući veći broj članova, rezervirali prostor Centra za djecu, mlade i obitelj. Budući da nas je bilo 15-ak možda i nije bilo potrebno, ali unatoč tome dobro smo se zabavili.

Prvo smo od bijelog materijala izrezali čizmice koje je vrijedna Jelena noć prije marljivo i pažljivo ocrtavala i rezuckala… Nakon toga svatko je dobio na izbor kako će čizmicu ukrasiti, hoće li ukrase na nju šivati, lijepiti ili crtati. Kako bilo mislim da su odlično ispale. Pjevušeći božićne pjesmice prisutni članovi su polako čizmice privodili kraju krenuo je drugi dio naše male radionice … Snjegovići od starih, bijelih čarapa … OPRANIH I MIRIŠLJAVIH! Postupak je vrlo jednostavan, pogledajte.

IMG_7988-1024x768

 

Mario Dilberović

Moje ime je Mario Dilberović. Rođen sam u Vinkovcima ratne 1993. godine. U izviđačima sam od drugog razreda osnovne škole i sada već mogu reći da je to moj način života, a ne samo hobby.