Brončani “fish” u tatinim rukama !

Trenutno pregledavate Brončani “fish” u tatinim rukama !
  • Autor objave:

Srčana ekipa “TaTaKuRi”, u sastavu Tata-Tata-Kum-Ribafish (koja je glavom platila ovo priznanje), na tradicionalnoj i dobro posječenoj Turopoljskoj fišijadi HNS-a, koja je u nedjelju 2. listopada 2011. održana na parkingu iza Muzeja Turopolja, osvojila je u ime Izviđačkog odreda “Tur” brončanu medalju za majstorsku recepturu i tehniku spravljanja fiša.

Nabrijana (ili neobrijana) ekipa prepoznatljivog stylinga fish je razdjelila i prije posjeta prosudbenog povjerenstva, zbog čega su strepjeli od diskvalifikacije. Strah su suzbijali ličkim šljivama, poznatim po svojim umirujućim svojstvima.

Stručni degustatori su ipak procijenili kako su i riblje ljušture s dna kotlića našeg trojca bolje od fisha ljute konkurencije, pa su i za vrstan toć dečkima odlučili dati broncu!

Vjerujemo da su se s time složili i mnogobrojni posjetitelji ovogodišnjeg natjecanja. PRVO mjesto na 4. Turopoljskoj fišijadi osvojila je ekipa ORR Zagreb (osnovna računalna radionica) sa majstorom od kotlića Jožom Kapraljevićem (našim prijateljem, koga se sudionici ovogodišnjeg logorovanja na Burnjaku dobro sjećaju – na slici dolje lijevo).

DRUGO mjesto osvojila je ekipa REMKA, sa majstorom od kotlića, Mladenom Plazibatom, dok su naš trojac činili tateki (prema redu na gornjoj slici:) Bogović, Krizmančić i kum (koji nam je svoju vještinu nad otvorenom vatrom već pokazao i dokazao na proljetovanju u Turopoljskom lugu!).

Bravo dečki !

Ponos ste nama i svojim obiteljima!

Za nagradu ćemo vam osigurati i treću odredsku majicu. Pa nije beg cicija – kažu!

A kak bi mi rekli: Čast svakome – fish nikome (više) !