Pobjeda “Triturusa” na Đeboreeu 2013.

Trenutno pregledavate Pobjeda “Triturusa” na Đeboreeu 2013.

Naša najstarija patrola “Triturus” okupila se u subotu 20.04.2013. te krenula na natjecanje koje naši prijatelji iz Odreda Izviđača “N.B. Đebo” tradicionalno održavaju svake godine. Natjecanje se odvijalo u lijepom Parku Mladenaca u kojem nas je popratilo i lijepo vrijeme.

“Triturusi” su imali dvije ekipe (“Triturus Tri” i “Triturus Tur”) po četiri člana te su nakon svečanog otvaranja krenuli u brojne izazove. Neki od njih bili su: dizanje šatora, vezanje čvorova, izviđačka organizacija (test), prva pomoć, paljenje vatre, podizanje zaklona te signalizacija s kojom se i ove godine baš i nismo proslavili. Nakon svih disciplina okrijepili smo se ručkom te je ubrzo nakon njega bilo zatvaranje akcije te proglašenja pobjednika.

IMG_1701

Unatoč malim očekivanjima ekipa “Triturus Tri” osvojila je dva prva mjesta i to iz dizanja šatora te vezanja čvorova. Druga ekipa nije osvojila ništa, ali sljedeće godine sigurno hoće. 🙂 Poslikali smo se te nakon toga krenuli prema prostoriji kako bi smo se počastili i proslavili pobjedu. Pozdravili smo se sa smiješkom na licu i već iščekujemo sljedeću godinu u Parku Mladenaca.

Slike potražite u foto-galeriji!

IMG_1247

IMG_1240