Druženje pod maskama

Trenutno pregledavate Druženje pod maskama
  • Autor objave:

Umjesto sudjelovanja na Turopoljskom fašniku članovi Turopoljske udruge skauta okupili su se na fašničkom druženju pod maskama u odredskoj prostoriji.

Na subotnjem druženju pod maskama okupili su se članovi triju jata: „ Bikovi“, „Lisice“, „Akela“ te dva člana patrole iz Dubranca. Kostimi su bili životopisni i poprilično raznoliki pa su se mogle vidjeti vještice, klaunovi, gusari, nogometaši, vatrene plesačice iz Španjolske, zombiji, jedan mali anđeo, vojnik, likovi iz filmova i crtića poput Ane, Zorroa, Darth Vedera, Snjeguljice… Neki su se potrudili malo više oko svojih kostima, a neki malo manje, no zabava je ipak bila na prvom mjestu.

f2

Jedna indijanka nas je prvo naučila igrati indijanski nogomet. Zatim smo se upoznali s članovima drugih jata kroz igrokaze i pjesmu. Odigrali smo glazbene stolice te bocu istine/izazova koristeći znanje koje smo stekli na izviđačima. Na samom kraju malo smo zaplesali i začudili se kako je vrijeme brzo prošlo. U svakom slučaju bilo nam je lijepo i zabavno.

f4f1f3f5

Podsjećamo sve članove: – Ne zaboravite na vatrogasnu vježbu u subotu 13.02.2016 i redovni odredski izlet 20.02. 2016. u Koprivnicu, za koji se trebate prijaviti najkasnije do 13.02.2016. !!!