Informativni susret za roditelje

Trenutno pregledavate Informativni susret za roditelje
  • Autor objave:

Briga o vašoj djeci naš je zajednički zadatak i obveza. Naša je obveza i odgovornost prema vama predstaviti vam naše planove i obrazložiti kako trošimo vaš novac.

Poštovani roditelji,

Pred nama je vrlo uzbudljivo proljeće prepuno promjena u Odredu, aktivnostima bogato proljeće i  ozbiljni planovi za ljeto. Pred nama je i godišnja sjednica Skupštine odreda na kojoj ćemo podnijeti izvješće o radu i usvojiti planove za predstojeće razdoblje. O tome smo se obvezali izvijestiti sve vas prije Skupštine, a vaši će nam predstavnici pomoći u donošenju odluka.

Stoga vas pozivam na informativni susret roditelja s voditeljima udruge u utorak  18.02.2020. s početkom u 19 sati u odredskoj prostoriji (Kurilovečka ulica 48) na kome ćemo pojasniti novi način ustroja grupa i grupnih tjednih susreta, novi način plaćanja članarine i mjesečnih članskih doprinosa, predstavit ćemo vam predstojeće aktivnosti, među kojima su izleti i akcije u ožujku, travnju i svibnju, a najznačajnije među njima je dvodnevno zborovanje izviđača u Rijeci. Planiramo već i logorovanje krajem srpnja, pa bismo rado čuli vaše mišljenje.

Vjerujem da je interes za naveden teme velik te očekujem dobar odaziv na ovaj susret, jer lakše je ovako opsežan sadržaj ispričati svima odjednom nego stotinjak puta ponavljati istu (opsežnu) priču i jednako toliko puta odgovarati gotovo na ista pitanja.

Molim vas da pronađete vremena doći na susret 18.02.2020. u 19 sati.