Izvještajni susreti za roditelje

Trenutno pregledavate Izvještajni susreti za roditelje
  • Autor objave:

Roditelji će izabrati predstavnike programskih skupina za predstojeću sjednicu Zbora.

U pripremi za predstojeću izbornu sjednicu Zbora odreda, najavljenu na internetskoj stranici udruge, statutarna je obveza održati susrete roditelja, koje smo dužni upoznati s materijalima za sjednicu Zbora: izvješćem o radu u prošloj godini, financijskim izvještajem za 2018. godinu te roditeljima predstaviti plan aktivnosti i financiranja u 2019. godini.

Na ovim susretima roditelji će među sobom izabrati predstavnika (delegata) svake programske skupine (jata ili patrole) koji će zastupati stavove roditelja i interese te skupine na sjednici Zbora. Stoga vas, poštovani roditelji, pozivam da svakako nastojite biti prisutni na predstojećim susretima.

Oni će biti održani u odredskoj prostoriji u Kurilovečkoj ulici 48 (u dvorištu Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica) prema sljedećem rasporedu:

U PONEDJELJAK 18.02.2019. u 20 sati za roditelje članova JATA (POLETARCE) kojima su predvodnice Melani Dolački, Magdalena Buntak te Andrea Habljak i Nina Smočić.

U UTORAK 19.02.2019. u 20 sati za roditelje članova JATA (POLETARCE) kojima su predvodnici Leticia Sedlaček, Magdalena Tešija i Alen Bećar.

U ČETVRTAK 21.02.2019. u 20 sati za roditelje članova svih PATROLA (IZVIĐAČE).

Sjednica Zbora odreda biti će održana 04.03.2019. s početkom u 20 sati u odredskoj prostoriji.