Održana druga vatrogasna vježba

Trenutno pregledavate Održana druga vatrogasna vježba
  • Autor objave:

Druga vatrogasna vježba za naše poletarce i pčelice održana je 19. travnja. Natjecali smo se u brzini, spretnosti i točnosti gađanja.

Dečki su mislili da su brži, no odlična kombinacija Barbi, Megi i Eme, sve nas je ugodno iznenadila. Pod stručnim vodstvom Natalije, „zadatak“ odnosno igra bila je svladana bez imalo muke. Malo smo se i smočili, no to nam je i bio cilj! Kako stvari stoje, mogu zaključiti da smo sve bolji i bolji. Natjecanje nam se opako približava pa nas sljedeća vježba očekuje već iduću subotu 25. travnja u 16:00. Nadam se ćete se odazvati u većem broju. Na drugoj vježbi okupilo nas se petnaestak.

IMG_0003IMG_0006

IMG_0007IMG_0009IMG_0010

IMG_0013

 

 

IMG_0014IMG_0023

IMG_0027IMG_0033

 

Priložen vam je link za video naših spretnih članova

Mala preporuka :

Ovo nedjeljno jutro izviđačka obitelj Konjević i ja (Jelenap.) proveli smo na Psihofestu koji se održao na Filozofskom fakultetu. Ovo je već treći Psihofest po redu i preporučam da ga sljedeće godine posjetite s obitelji. Program se sastoji od različitih predavanja, radionica s sadržajem prikladnih za djecu, različitih demonstracija i eksperimenata vezanih za različita područja u psihologiji. Mi smo ugodno iznenađeni svime-ljudima, predavačima, temama…Zadovoljni nakon edukativnog jutra, došli smo na vatrogasnu vježbu i navijali za djecu u njihovim podvizima.

Prilažem link za ovogodišni Psihofest 2015

http://psihologija.ffzg.unizg.hr/psihofest2015/program/predavanja

cats