Od 25.05.2020. počinju susreti vučića

Trenutno pregledavate Od 25.05.2020. počinju susreti vučića
  • Autor objave:

Sa susretima nastavljamo u starim terminima, jer za učenike nižih razreda počela je škola.

Poštovani roditelji, već ste imali priliku uočiti da smo s popuštanjem restriktivnih mjera zaštite od koronavirusa nastavili s redovitim tjednim susretima. Poletarci/vučići sa susretima započinju od ovog tjedna.

Izviđači, učenici viših razreda, nastavu i dalje nemaju u školama, pa smo termine susreta mogli dogovoriti nešto ranije. No, učenici nižih razreda od ovog su tjedna ponovno u školama, pa ćemo stoga susrete nastaviti održavati u terminima kao i prije prekida nastave u školama, dakle: ponedjeljkom i srijedom na večer.

Susrete ćemo održavati na otvorenom, ispred odredske prostorije i na školskom dvorištu, uz pojačane mjere dezinfekcije i pridržavanje propisanog razmaka od 1,5 metara. Igre će još neko vrijeme biti manje interaktivne, ali zato ćemo više pjevati i igrati “misaone igre”.

Danas (ponedjeljak 25.05.2020. ) je najavljena kiša i ukoliko će poslijepodne padati, DANAS se neće održati okupljanje u 20:00. U prostoriji se ne možemo družiti, a vani nećemo kisnuti.Novi termin sastanka objavit ćemo u grupama na društvenim mrežama.