Održana izborna sjednica Skupštine odreda 2011. godine

Trenutno pregledavate Održana izborna sjednica Skupštine odreda 2011. godine

Drage članovi i članice odreda, te poštovani roditelji i gosti portala.

 

Skupština Izviđačkog odreda “Tur” održala je redovitu izbornu sjednicu 24.02.2011. godine, koja je ujedno bila i redoviti roditeljski sastanak. Ovom su prigodom roditelji članova informirani o radu Odreda u protekloj godini i planovima za 2011. godinu.

 

Izvješće sa sjednice Skupštine objevljeno je u sekciji Literatura.

 

Odlukom Skupštine, u čijem je radu sudjelovalo osam od deset članova Odreda s pravom odlučivanja, za predsjednika udruge ponovno je izabran Alen Konjević.

 

Upravu Odreda, odlukom Skupštine čine: Jelena Pugelnik (predvodnica) i Jelena Tojaga (predvodnica), Nikolina Tojaga (tajnica), Željko Pugelnik (ekonom) i Janja Dilberović (blagajnica).

 

U Nadzorni odbor izabrani su Iva Kovačević, Milana Konjević i Mara Tojaga.

 

Po isteku mandata dosadašnjem sazivu Savjeta odreda potaknuto je formiranje novog Savjeta, u koji su pozvani svi zasinteresirani roditelji i bivši izviđači, koji radu Odreda mogu pomoći svojim idejama, iskustvom i poznanstvima. Ovim putem pozivamo sve roditelje koji su voljni uključiti se u rad Savjeta da se obrate predsjedniku, Alenu Konjeviću.

 

Skupština je prihvatila Izvješće o aktivnostima Odreda  i Financijsko izvješće za 2010. godinu te je usvojila Financijski plan te Plan i program rada s planom aktivnosti za 2011. godinu, koje također možete pronaći u sekciji Literatura.

 

Napominjem da cjelovit izvještaj sa roditeljskog sastanka i sjednice Skupštine možete pročitati na web portalu.

 

Lijep pozdrav Mario Dilberović.

Mario Dilberović

Moje ime je Mario Dilberović. Rođen sam u Vinkovcima ratne 1993. godine. U izviđačima sam od drugog razreda osnovne škole i sada već mogu reći da je to moj način života, a ne samo hobby.