Počeli patrolni susreti !!!

Trenutno pregledavate Počeli patrolni susreti !!!
  • Autor objave:

S početkom školske godine nastavljamo s redovitim jatnim i patrolnim susretima. Prvo zajedničko okupljanje dosadašnjih i nekih novih članova bilo je će u petak 04.09. kod odredske prostorije. Kako bismo utvrdili koliko nas je u Gorici prije početka nove školske godine predvodnici su pripremili više igara za članove svih jata i patrola. Dio igara odigrali smo ispred odredske prostorije, a dio na školskom igarlištu. Bilo je veselo, u što će vas uvjeriti fotke:

Dok se na ustale novi školski rasporedi u rujnu i listopadu ćemo možda imati i neuredne termine tjednih susreta, stoga vas molim za razumijevanje prema predvodnicima i obavijestima o susretima koje će vam prosljeđivati možda ponekad u posljednjem trenutku.

Prva aktivnost na kojoj ćemo odredski nastupiti je natjecanje za izviđače i igre poletaraca, pod nazivom “Victorijada” 26.09.2015. u Karlovcu. Molim vas da prijavite djecu koja žele i mogu sudjelovati najkasnije do 17.09.2015.

Do tada očekujemo i uplatu redovite članarine za rujan. Uplatnice će od idućeg tjedna biti u odredskoj prostoriji.

Neki su članovi već postali, a neki će postati članovi drugih jata/patrola, a formiramo i dva nova jata u Velikoj Gorici, te novu patrolu u Ščitarjevu.

Uskoro ćemo održati i prvi roditeljski sastanak u ovoj školskoj godini, nastavljamo s pripremom vatrogasnih natjecateljskih ekipa, pripremamo se za prvu ovoškolskogodišnju akciju u Karlovcu, u pripremi je i naš tradicionalni memorijal, a u pripremi je izvanredna sjednica Zbora (Skupštine) odreda.

Puno je razloga da s radom počnemo ozbiljno i što prije. I zato smo, eto, počeli i to na najljepši način – igrom!

Vaši predvodnici i starješina

11214261_946972718658205_6792842166700814557_n