Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja

Trenutno pregledavate Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja
  • Autor objave:

Svi članovi koji do 20. listopada predaju potpisanu Izjavu o učlanjivanju i redoviti su na patrolnim i jatnim sastancima od travnja, osigurani su od posljedica nesretnog slučaja od 01. studenog tekuće do 31. listopada iduće godine.

Članovi koji su članstvo u Odredu započeli u rujnu ili listopadu osigurani će biti (kroz dopunu police osiguranja) od siječnja iduće godine, nakon što uplate barem dvije mjesečne rate članarine.

Osiguranje sklapamo u osiguravajućoj kući Merkur osiguranje, a u slučaju potrebe, radi naplate odštete po polici osiguranja presliku police zatražite od predsjednika udruge. Članovi Izviđačkog odreda “Tur” osigurani su 24 sata kroz 365 dana, od posljedica nesretnog slučaja koji se dogodi na izviđačkim aktivnostima, u školi ili u slobodno vrijeme (u obitelji ili van kuće).

Članovi koji nisu predali Izjavu o učlanjivanju (obrazac potražite na Oglasnoj ploči ovog odredskog portala) trebaju u što kraćem vremenu od učlanjivanja/upisa člana predati ispunjenu i potpisanu Izjavu o učlanjivanju te Upisnicu za tekuću, odnosno krajem kalendarske godine za iduću godinu.

Tada ćemo izvršiti proširenje police osiguranja i uključiti članove koji navedne obrasce predaju u razdoblju 01.11.-30.12.2014.