Predstavljanje “Turovaca” na City radiju

Trenutno pregledavate Predstavljanje “Turovaca” na City radiju
  • Autor objave:

Bliži se početak školske godine i vrijeme je da počnemo animirati nove članove. Pomozite nam u tome!

Nakon aktivnog ljeta, koga su uz logorovanje u Donjem Velemeriću ispunili sastanci do samog logorovanja, vatrogasne vježbe i natjecanja najmlađih izviđača-vatrogasaca, prezentacije Odreda u Čičkoj Poljani, radionica Kreativno drvo i nastavak vatrogasnih vježbi, možemo zaključiti da školski praznici za Turovce nisu bili dani ljenčarenja.

Našu aktivnost na ovim i ostalim manifestacijama na području grada primijetila je javnost, ali i novinari koji su nam stoga odlučili posvetiti dvadesetak dragocjenih minuta u radijskom eteru. U programu City radija u petak 14.08.2015. gostovao je starješina Alen Konjević koji je javnosti predstavio rad Odreda i ciljeve koje ostvarujemo.

Riječi je bilo o osnutku Odreda, promjeni imena, odgojno-pedagoškim metodama rada s djecom i vidljivim postignućima, najavljene su predstojeće aktivnosti, među kojima i već tradicionalna memorijalna akcija “Nitko da ne dođe do prijatelj drag!” u spomen na Tihomira Tomašića – Tihicu, a upućen je poziv svim zainteresiranima da se informiraju na stranicama ovog odredskog portala i telefonski kod odraslih voditelja.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje: http://www.cityportal.hr/izvidaci-prvi-korak-do-samostalnosti-2/ , a na portalu je postavljen i tonski zapis razgovora koji možete poslušati.

Već s prvim danima škole započinjemo s animacijom novih potencijalnih članova, stoga vas pozivam da rad Turopoljske udruge skauta preporučite svojim dragim prijateljima, susjedima, rođacima i ostalima za koje vjerujete da bi lako postali dio naše živahne, vesele i složne skautske obitelji.

Budimo pripravni – za nove članove i nove izazove koji slijede …

Starješina