Redoviti susret roditelja i skautskih voditelja

Trenutno pregledavate Redoviti susret roditelja i skautskih voditelja
  • Autor objave:

U pripremi za predstojeću sjednicu Zbora odreda dužni smo se naći na redovitom godišnjem susretu.

Susret RODITELJA IZVIĐAČA (članova udruge starijih od 11 godina), dakle članova patrola, s predsjednikom udruge i programskim voditeljima održat ćemo u srijedu 21.02.2018. s početkom u 20:30 sati u odredskoj prostoriji u Kurilovečkoj 48, u Velikoj Gorici.

Tema susreta je prezentacija izvješća za 2017. godinu te planova za 2018. godinu, u pripremi za predstojeću sjednicu Zbora odreda, a s obzirom da smo u međuvremenu prekrojili patrole, vjerojatno ćemo se morati dogovoriti i o novim/starim predstavnicima roditelja na sjednici Zbora.

Osnovni razlog što ćemo susret održati 21.02.2018. je taj što je rok za prijavu (i uplatu prve rate kotizacije) za sudjelovanje članova na Smotri izviđača u Makedoniji 25.02.2018., pa roditeljima želimo omogućiti da saznaju sve što ih zanima i što nisu uspjeli iščitati iz do sada objavljenih informacija na odredskom portalu te da roditeljima pojasnimo kako sami mogu prijaviti dijete. Razgovarat ćemo i o planiranom trodnevnom izletu u Istru.

Susret RODITELJA POLETARACA (članova udruge u dobi od 7-11 godina), odnosno članova jata, s predsjednikom udruge i predvodnicima poletaraca održat ćemo u ponedjeljak 26.02.2018. s početkom u 20:00 sati u odredskoj prostoriji u Kurilovečkoj 48, u Velikoj Gorici.

Tema susreta je prezentacija izvješća (programskog i financijskom) za 2017. godinu te planova za 2018. godinu, u pripremi za predstojeću sjednicu Zbora odreda. Ona jata koja još nemaju izabranog predstavnika roditelja trebaju odrediti roditelja koji će biti zastupnik zakonskih zastupnika maloljetnih (pripravnih) članova na predstojećoj sjednici Zbora s obzirom da smo u međuvremenu prekrojili patrole, vjerojatno ćemo se morati dogovoriti i o novim/starim predstavnicima roditelja na sjednici Zbora.

Razgovarat ćemo i o dvodnevnom izletu na slapove Krke te planiranom predstojećem ljetnom logorovanju, terminima u kojima bi ga mogli organizirati i interesu roditelja za sudjelovanje djece, a kako bi lakše mogli planirati svoj godišnji odmor.

Molim sve roditelje da se odazovu ovom pozivu. Ovaj susret jedan je od tri dogovorena susreta tijekom godine, a s obzirom na tematiku i najvažniji susret roditelja i skautskih voditelja u udruzi.