Proljetno čišćenje i susret s novim članovima

Trenutno pregledavate Proljetno čišćenje i susret s novim članovima
  • Autor objave:

Puna energije i full-nabrijana, nakon patrolnog sastanka Akela, JP je zasukala rukave i bacila se na koljena ! Uz Miminu pomoć oribala je podove prostorije (kako bi čista i mirišljava dočekala sva naša jata i patrole, predvodnike, planinare, skijaše …), a prije toga svesrdno je oribala prozore, s istim žarom kao i one kod kuće ! Bravo JP !!!! To je naša voditeljica ljetnog logorovanja na Krku. U njenim rukama nema šanse da išta krene u krivom pravcu.

U isto vrijeme LanaTomiJa je na livadi ispred prostorije održala redoviti sastanak jata, kome se pridružilo osam novih potencijalnih članova. Tomo se pohvalio na face-u da mu je konačno jasno kako je puno lakše i ugodnije voditi sastanak kad imaš puno jato ! Bit će nešto od njega ! Svaka čast Tomo ! I Lana je zračila samopouzdanjem.

Sada nam je preostalo da formiramo još jedno jato, koje će voditi Nives, koja je i danas, zajedno s Emmom došla pružiti podršku svojim prijateljima, predvodnicima.

M.M.-ovci se punom parom pripremaju za Đeboree. Dižu šator ko da su se u njemu rodili. Samo ih još vjetar malo zeza, al kad njega svladaju mogu samo podići logor za 15 minuta !!!

Recimo i to da Voćna salata ide na predstojeći izlet u Zagorje u punom sastavu. Idu i David i njegov tata također ! Bravo, tak se animiraju članovi. Nadam se da ćemo isti odaziv imati i na Ljetno logorovanje na Krku.

… nastavak u sljedećem postu.