Prvi susret s roditeljima

Trenutno pregledavate Prvi susret s roditeljima
  • Autor objave:

Poštovani roditelji,

U svakoj školskoj godini obvezno organiziramo najmanje tri sureta s roditeljima. Prvi je posebno važan. Zašto? Zato što nam je nužna vaša suglasnost da vaše dijete sudjeluje u aktivnostima Odreda prema planu aktivnosti.

Nadalje, prigoda je to da roditelje novih članova upoznamo s Planom i Programom rada odreda, s uvjetima članstva u udruzi (redovitost dolaska, članarina, osiguranje članova, te da pojasnimo što sve članovi dobivaju kada plate članarinu i kada će djeca dobiti i kada trebaju/smiju nositi odoru s obilježjima udruge).

Roditelji novih članova imat će priliku vidjeti, upoznati i postaviti pitanja odgovornim voditeljima udruge.

Roditelji dosadašnjih članova pomoći će nam da odlučimo kamo ćemo idućeg ljeta na logorovanje, a kako bismo pravovremeno mogli početi s pripremom ove aktivnosti.

Nakon što 01.10.2014. stupi na snagu novi Zakon o udrugama, obvezni smo imati suglasnost roditelja za članstvo djeteta u udruzi; obvezni smo voditi evidenciju članova, a jedan od obveznih podataka je i OIB svakog člana; a sukladno ovom Zakonu te predstojećim izmjenama Statuta Odreda potrebno je izabrati predstavnika svake patrole/jata koji će zastupati interese organizacijske skupine na sjednici Skupštine Odreda.

Nadalje, pred nama su igre poletaraca i natjecanje izviđača u Karlovcu 27.09., šetnja od Velike Gorice do Velike Mlake 28.09., izlet u Bjeloovar i Daruvar 18.10., odredska akcija 25.10. i još puno toga o čemu vas želimo obavijestiti.

Stoga očekujemo da nipošto nećete izostati s najavljenog susreta!

S poštovanjem,

Alen Konjević, starješina Odreda

mob: 091/253-00-39