Sanjkanje 29.12.

Trenutno pregledavate Sanjkanje 29.12.
  • Autor objave:

Dragi sanjkaši i oni koji nisu došli,

na moje veliko oduševljenje, a vjerujem i vaše, pao  je prvi snijeg ove zime.

Nas 24 se okupilo ovog sunčanog i prohladnog dana kako bi uživali u snježnim radostima.

Prvo smo iskušali sanjke i lopatice da vidimo koliko brzo možemo niz brijeg na Trgu Franje Tuđmana. I moram priznati da smo bili poprilično brzi, taman je temperatura ispod nula celzijev stupnjeva  učinila svoje-zaledila brijeg. Nakon toga smo se utrkivali držeći se za ruke, ganjali i grudali predvodnicu Emmu jer je kasnila i igrali se rata. Prvo smo izgradili skrovišta i napravili grude ( u međuvremenu dok smo čekali da se skrovišta naprave, Mario je upao u zaleđeno jezero jer je htio klizati- ovaj put nije imao sreće), a nakon toga je započeo rat. Nismo dobili pobjednika jer su obje ekipe varale. No dobro….

dsc_0612dsc_0563

dsc_0535dsc_0501

Vrijeme nam je brzo proletjelo i našem sanjkanju je došao kraj. U svakom slučaju iskoristili smo prvi zimski snijeg na najbolji mogći način i jako smo uživali u tome. U prilog tome govore i fotografije naše male avanture!

 

S nama ili bez nas povedite sestre i braću, roditelje i ostalu rodbinu te nastavite sa snježnim radostima. Mi se uskoro javimo s novim objavama tako da čitate članke na portalu.

Alen B., Emma K., Mario D., i Jelena P.dsc_0639