Rukavice na ruke, klizaljke na noge i … lom :).

Trenutno pregledavate Rukavice na ruke, klizaljke na noge i … lom :).

Mali dupini su ovaj petak otvorili sezonu klizanja u odredu. Umjesto redovitog sastanka ( da da i na praznicima smo redoviti) odlučili smo na led … Doslovno! Okupili smo se oko 18 sati u prostorijama … tek nas četvero i Mario. Nakon par minuta čekanja pridošlica uputili smo se u koloni (ispočetka ne baš uspiješno) do klizališta u parku dr. Franje Tuđmana. Tamo nas je čekao Pero sa svojom sekom … Nestrpljivo smo platili ulaz (nismo dosli u periodu od 10-16 h kada je on besplatan) i otišli u “svlačionicu”. Tamo smo podigli klizaljke (neki su tako dobri da imaju svoje) i polako, ali sigurno stali na led. Iz minute u minutu bili smo sve bolji i sigurniji, a sat vremena brzo je prošlo. Uz pomoć “stričeka klizača” naučili smo da kopča na klizaljkama MORA biti s vanjske strane, a i to da klizaljke moraju biti nabrušene.

Roditelji su već oko 19 sati došli po nas, ali mi se nismo dali. Nakon zadnjeg  zajedničkog kruga zahvalili smo se na klizaljkama i otišli po okrjepu … Fini, mirisni, topli čaj. Hvala tati Brcković na čašćenju! Malo smo popričali sa roditeljima i oko 19:30 uputili se kući. Nismo se previše umorili, ali dovoljno da ugodno zaspimo.

Evo par fotografija da vidite kako nam je bilo!

Vaši Mali Dupini!

 

Mario Dilberović

Moje ime je Mario Dilberović. Rođen sam u Vinkovcima ratne 1993. godine. U izviđačima sam od drugog razreda osnovne škole i sada već mogu reći da je to moj način života, a ne samo hobby.