Sanjkanje 2014.

Trenutno pregledavate Sanjkanje 2014.

DSC_0315Ne možemo reći da nas je snijeg iznenadio budući da ga već 2 tjedna najavljuju, ali još jednom smo pokazali svoje organizacijske sposobnosti (predvodnici, a i naši članovi) te nabrzaka okupili oko 40 članova na današnjem sanjkanju … U potpunosti vođeni starom poslovicom “Ništa nas ne smije iznenaditi!” i izviđačkom krilaticom “Budi pripravan!” ovu subotu, 25.1. okupili smo se oko 11 sati ispred POU VG i krenuli u našu snježnu avanturu …  Netko je imao prave, kvalitetne drvene sanjke, netko je imao nešto novijeg datuma izrađene od plastike, brojni od nas imali su plastične “lopate”, “tanjure” … kako god sve nam je koristilo, a zabava je bila neupitna…

Red “slobodnog spuštanja” niz brdo u parku dr. Franje Tuđmana, red natjecanja i utrkivanja … Malo grudanja i valjanja u snijegu … Onda opet red slobodnog DSC_0351spuštanja, pa red “snježne gusjenice” i brzo je prošao sat i pol! Nakon dobre zabave, mokrih skijaških odijela, kapa, rukavica i crvenih obraza svatko je otišao svojim putem, neki dalje na sanjkanje, neki na ručak, baki i djedu, a neki u krevet (vjerujem Jelena Pugelnik sigurno budući da je bila glavna ;))

Uz izviđački pozdrav “Budi pripravan!” snježni pozdrav iz snijegom zametene Velike Gorice!

Galeriju fotografija pogledajte ovdje!

Mario Dilberović

Moje ime je Mario Dilberović. Rođen sam u Vinkovcima ratne 1993. godine. U izviđačima sam od drugog razreda osnovne škole i sada već mogu reći da je to moj način života, a ne samo hobby.