Susret s roditeljima potkraj školske godine

Trenutno pregledavate Susret s roditeljima potkraj školske godine
  • Autor objave:

Uoči logorovanja i Smotre SIH-a vrijeme je da dogovorimo detalje.

Prema našem dogovoru, najavljujemo treći redoviti susret skautskih voditelja i vas roditelja, na kraju ove školske godine. Drugi u ovoj kalendarskoj godini.

Namjera nam je na ovom susretu rezimirati dosadašnji rad udruge, od jeseni i od početka godine, čuti vaše kritike, pokude i pohvale, a na temelju toga dogovoriti predstojeće aktivnosti tijekom ljetnih školskih praznika. Dakako, pred nama su dvije velike i osobito vrijedne aktivnosti: Logorovanje u Donjem Velemeriću i Smotra Saveza izviđača Hrvatske u Kamanju, na koju će poći isključivo izviđači (stariji od 11 godina).

Susret s roditeljima novih članova (poletaraca koji su s nama manje od godinu dana i koji još nisu bili na logorovanju) biti će u utorak 23.05.2017. s početkom u 20 sati u odredskoj prostoriji, u Kurilovečkoj ulici 48 (u sklopu Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica).

Za roditelje članova s više iskustva, posebice ako iza sebe već imaju barem jedan logor, susret planiramo upriličiti u četvrtak 25.05.2017. s početkom u 20 sati, također u odredskoj prostoriji.

Susrete ćemo održati odvojeno kako one s iskustvom ne bismo zamarali s osnovnim informacijama o logorovanju, koje su već čuli i usvojili.

Izlet u lipnju biti će 10.06.2017. kada ćemo s poletarcima i mlađim članovima poći u posjet Zoološkom vrtu u Zagrebu, a natjecateljske ekipe će nas istoga dana predstavljati na Dugoreškoj olimpijadi.