Susret s roditeljima povodom Makedonije i logorovanja

Trenutno pregledavate Susret s roditeljima povodom Makedonije i logorovanja
  • Autor objave:

Susret s roditeljima obveza je voditelja udruge i obostrana dužnost uoči predstojećih višednevnih aktivnosti.Poštovani roditelji,

U pripremi za predstojeće višednevne aktivnosti koje organiziramo za članove Turopoljske udruge skauta „Tur“, a s obzirom i na iskazanu obvezu udruge da tijekom kalendarske godine održi najmanje tri susreta s roditeljima (jedan u pravilu potkraj školske godine), pozivam Vas na susret roditelja i programskih voditelja udruge koji ćemo organizirati u dva dijela:

Susret povodom odlaska na Smotru izviđača u Makedoniji (isključivo za roditelje izviđača, prijavljenih za sudjelovanje na Smotri) održat ćemo u četvrtak 24.05.2018. s početkom u 19 sati. Na susretu ćemo vas izvijestiti o do sada dostupnim informacijama, a riječi će biti i o suglasnosti roditelja za sudjelovanje djeteta na Smotri, o zdravstvenom osiguranju sudionika, o dokumentima koje sudionici trebaju osigurati te najavi osiguranja sredstava u makedonskoj nacionalnoj valuti. Stoga vas molim da obvezno sudjelujete na ovom susretu.

Susret povodom logorovanja u Rakitovcu (koje organiziramo s programom za poletarce), iako mogućnost sudjelovanja imaju i članovi Odreda u kategoriji izviđača, održat ćemo u petak 25.05.2018. s početkom u 19 sati. Na ovom susretu predstavit ćemo vam program logorovanja, mogućnost uplate u ratama, predstaviti ideje o provedbi izleta za vrijeme logorovanja, a do susreta ćemo prirediti Prijavnice za logorovanje, koje ćete tamo moći preuzeti, popuniti i predati.

Ovom prigodom upoznat ćemo vas i s planom predstojećih izleta u Istru i u Nacionalni park Krka, kako biste pravovremeno mogli odlučiti i prijaviti svoje dijete.

Osim najavljenih tema osvrnut ćemo se i na provedbu aktivnosti od početka kalendarske godine te najaviti predstojeće aktivnosti krajem ljeta i u jesen, a želja nam je čuti vaša razmišljanja, kritike na naš rad i pohvale ukoliko ih zaslužujemo.

Očekujem da se vidimo na najavljenim susretima roditelja i programskih voditelja udruge.

S poštovanjem,

Alen Konjević, predsjednik