Uskrsna vježbaonica

Trenutno pregledavate Uskrsna vježbaonica
  • Autor objave:

U pripremi smo za najveći kršćanski blagdan: Uskrs, na kome se većinski temelji vjera u zemljama zapadne civilizacije.

Evo zadatka za naše vučiće, iz područja duhovnosti i vjeronauka. Prisjetite se, istražite ili saznajte zbog čega su simboli Uskrsa jaje (pisanica), zec i janje, a koja je simbolika maslinove grančice i palmine grane.

Uspijete li sve ovo povezati u priču, vaš će zadatak biti bolje ocijenjen.

Prilažemo vam još nekoliko zadatak, ali i ideja koje možete i ne morate riješiti. Isto tako možete nam ih poslati na uvid.

Slike (labirinte i križaljku na engleskom) kopirajte u word, isprintajte, popunite, poslikajte ili skenirajte i pošaljite WhatsAppom ili na e-mail adresu: akonjev@gmail.com

Predstojećih dana, u pripravi za Uskrs, većina vas će bojiti i ukrašavati pisanice. Ovo nije zadatak niti izazov, već molba da među svima izaberete jednu (SAMO JEDNU!) koju ste sami napravili i kojom ste naviše zadovoljni te da je, ovako slikovno, podijelite sa svojim prijateljima.

Vaše objave trebaju dopuštenje administratora, stoga budite strpljivi, šaljite fotke samo jedne pisanice, kao facebook objavu, MMS-om, Viberom ili WhatsAppom, odnosno e-mailom kao i do sada.

Evo jedna ideja za izraditi postolje za jaje. Možete radit sa raznim materijalima, papirom tkaninom, kartonom, sa postoljem ili bez. Ukrašavajte sa čim god vam paše. Najbitnije je da je vama zabavno.

Evo jedna ideja za igrat se malo sa ispuhanim jajima. Treba malo materijala i fakat malo spretnosti. Ovo su moji zećeki (op.a. Mirjana), pa vi napravite i poslikajte svoje. Uživajte igrajući se.