Zimovanje 2011. u Delnicama – Ljetno izviđačko logorovanje na Krku

Trenutno pregledavate Zimovanje 2011. u Delnicama – Ljetno izviđačko logorovanje na Krku
  • Autor objave:

Da, idemo na zimovanje u Delnice, u terminu od 26.-30.12.2011.

Istina, ne u Planinarski dom Petehovac, već u Planinarski dom Galerija, u središtu Delnica. Dom je kapaciteta 50 mjesta, a cijena za sve zainteresirane članove ostaje kako smo prvotno najavili.

Kako smo do 15.11.2011. Zaprimili samo jednu prijavu, za sve ostale cijena iznosi 950,00 kn ako se prijave do 05.12.2011.   Nakon tog roka ponovno dižemo ljestvicu na 1.000,00 kn, jer nas neozbiljnošću ponovno dovodite u nezgodnu situaciju.

Zbog čekanja s prijavama izgubili smo dom na Petehovcu, jer vlasnici hotela i domova sklapaju ugovor s onima koji znaju što hoće te sa sigurnošću i na vrijeme znaju koliko članova dovode. A mi to još uvijek ne znamo!
Stoga, NE ČEKAJTE ZADNJI TJEDAN ZA PRIJAVU. Akontaciju za dom smo već uplatili, a trošenje naših živaca i nervozu želuca u iščekivanju do zadnjeg trenutka iskazat ćemo u cijeni zimovanja.
U blizini doma nalazi se novouređeno sklizalište, pa članovi koji imaju mogu ponijeti sklizaljke. Ostali će ih moći iznajmiti na klizalištu po cijeni 25 kn po satu. Bude li snijega u blizini je i sanjkalište, a nastojat ćemo dogovoriti i termin na bazenima.

LJETNO LOGOROVANJE NA KRKU

Vodstvo Odreda bilo je prije nekoliko dana i na otoku Krku, te je dogovoreno korištenje terena Krčke župe na kome ćemo idućeg ljeta, najvjerojatnije u terminu između 01.-12.08.2012. održati mješoviti šumsko-morski logor. Teren se nalazi na 20 minuta od središta grada Krka, pa ćemo na kupanje na gradsku plažu.

Cijena logorovanja iznosit će oko 1.200 kn, no konačnu odluku donijet će Uprava Odreda do kraja studenog 2011.

RAZMIŠLJAJTE OZBILJNO O SUDJELOVANJU NA LJETNOM LOGOROVANJU IDUĆEG LJETA i počnite s uplatama u iznosu prema želji i mogućnosti, a kako bi si logorovanje mogli što lakše priuštiti.