Dorian treći na Državnom natjecanju u znanju iz biologije

Trenutno pregledavate Dorian treći na Državnom natjecanju u znanju iz biologije
  • Autor objave:

Osim što je osigurao uvjete za izravan upis u srednju školu koju želi, plasmanom među četiri najbolja mlada poznavatelja biologije između svih učenika sedmih razreda u Hrvatskoj, Dorian Frangen je očito svoje odsvirao (!), a sasvim je sigurno da će se uskoro i provozati na novom biciklu !

Dorian je kao najbolji na Županijskom natjecanju izborio nastup na Državnoj smotri i natjecanju učenika u znanju iz Biologije koje je početkom svibnja 2012. održano u Vrsaru. Na njemu je nastupilo svega 9 učenika (sedmih razreda) iz cijele države. Kako je Dorian u ovaj elitni krug upao s najmanjim brojem bodova među svim plasiranima, njegov je uspjeh time još veći, a njegov trud, učenje, interes i stečeno znanje iz biologije ne samo u sedmom već i u šestom razredu – dostojno nagrađeno.

Dorian u natjecateljskoj ekipi – prvi s lijeva

Iz njegova primjera možemo reći i potvrditi da je pravo znanje ono koje u glavi ostaje, dok je površno, kampanjsko učenje tek bljesak u noći !

ČESTITAMO DORIANU od kojega očekujemo da svoje znanje podijeli sa svima nama. Jer mudrost kaže:

“Nije znanje – znati, već je znanje (svoje) znanje drugom dati !”

Čestitamo i Dorianovoj profesorici biologije i mentorici Tajani Dorić i Osnovnoj školi Jurja Habdelića, koji su također zaslužni za Dorianov uspjeh, a posebno roditeljima koji su kod Doriana razvili ljubav prema prirodi i osjećaj užitka u stjecanju novih znanja.

Dorian Frangen je višegodišnji član Izviđačkog odreda “Tur” i član patrole “M.M.”