IO “Tur” dao predsjednika Savjeta mladih Grada Velike Gorice

Trenutno pregledavate IO “Tur” dao predsjednika Savjeta mladih Grada Velike Gorice
  • Autor objave:

Dugogodišnji član Odreda i predvodnik Mario Dilberović izabran je za predsjednika Savjeta mladih Grada Velike Gorice. Uz Rebeccu Frangen koja od prošle godine obnaša dužnost zamjenice predsjednice Dječjeg Gradskog vijeća, Mario je drugi Turovac koji obnaša najvišu dužnost u jednom od predstavničkih tijela djece i mladih u Gradu Velikoj Gorici.

smladih2

foto: www.gorica.hr

Mario je dugogodišnji član našeg Odreda, a uz to je i aktualni predsjednik te osnivač udruge VG Student, član tamburaškog sastava i dugogodišnji član Folklornog ansambla Turopolje, a niz godina obnašao je i dužnost tajnika Društva za esperanto “Svijet mira” u Velikoj Gorici. Rekli bismo: Mario je zaista zaslužio biti na čelu ovog predstavničkog tijela mladih, jer ima širinu, poznaje problematiku mladih u Velikoj Gorici i sasvim sigurno će znati zastupati interese različitih grupacija mladih, čiji interesi i potrebe nisu uvijek jednaki.

SAVJET VELIKA

 Dva predsjednika: Tomo Vidović (Gradsko vijeće) i Mario Dilberović (Savjet mladih)
foto: www.vgdanas.hr

Maria Dilberovića je za člana Savjeta mladih GVG kandidirao izviđački odred “Tur”, u čemu je dobio podršku udruge VG Student.

Čestitamo Mariu na izboru i želimo mu puno uspjeha u radu na čelu Savjeta, u čemu će, kao naš predstavnik i zastupnik imati punu podršku i pomoć Izviđačkog odreda “Tur”.

Starješina odreda

Alen Konjević

 

Iz medija:

http://www.kronikevg.com/predsjednik-dilberovic-savjet-mladih-je-organizacija-koja-moze-pomoci/?fb_action_ids=10152380887254407&fb_action_types=og.likes