Novi projekti, stara ekipa

Trenutno pregledavate Novi projekti, stara ekipa
  • Autor objave:

Naša Nina uveselila nas je svirkom na gitari u Umjetničkoj školi Franje Lučića povodom Sv. Nikole. Skladba je odsvirana bez greške, a potrebno je pohvaliti i ostale mlade glazbenike koji su priredili divan koncert. Nina, bilo je odlično!

pis5

Ova dva mjeseca odradili smo dosta projekata i aktivnosti. Krećući se po Gorici ponovili smo putne i prometne znakove, a o topografskim smo raspravljali pomoću karte.

Međusobno smo si slali pisma jer je bitno da se ne zaboravi takav način komunikacije. Neki bi rekli da je staromodno i skupo, ali zahtjeva određene vještine. Prvo treba napisati pismo, zatim ga treba adresirati na pravilan način, kupiti markicu i odnijeti u poštu. Uf… lakše je poslati poruku, zar ne?

pis1

Jelena nam je isprintala zajedničke fotografije kojima smo pravili okvire do kartona. Izreže se karton, zalijepi se fotografija i zatim se okvir slike ukrasi onako kako vi to želite- perlice, sjajna folija, štapići od sladoleda. Kombinacija je tisuću, samo treba pustiti maštu da odradi svoje.

pis2

Obradili smo lekciju ekologije i zaštite okoliša tako da smo se podijelili u skupine i obradili jedan dio područja kojeg nam je priredila Jelena. Uglavnom smo govorili o obnovljivim i neobnovljivim izvorima energije te kako mi sami možemo barem malo očuvati okoliš.

pis3

Letka i Magdalena su učile i pravile pripremu sastanaka uz šalicu toplog kakaa. Taj dan smo napravile advendski kalendar od tkanine. Izreže se neki oblik ( mi smo se odlučile za bor) kojem se prišiju mali džepići u koje će se staviti tekst s lijepim citatom/porukom i mali darak. 24 džepića kao 24 dana do Božića. Prije Božića ćemo imati tombolu i  podijelit  napravljene darove te se razveseliti  prije praznika.

pis-4

Patrola “Akela”