Rezultati memorijala 2018. godine

Trenutno pregledavate Rezultati memorijala 2018. godine
  • Autor objave:

Nakon uspješnog memorijala “Nitko da ne dođe do prijatelj drag”, evo konačno i rezultata:Uz ispriku svima vama, dragim prijateljima, što rezultate nismo objavili puno ranije, moram reći da su rezultati obrađeni puno ranije, ali zbog brojnih obveza kojima sam bio izložen ja osobno, Alen Konjević, osobno preuzimam i odgovornost za ovaj propust. No, važno je da je vama na memorijalu bilo lijepo, da ste se dobro zabavili i da ste taj dan proveli s vašim prijateljima – ne s konkurentima koje je pod svaku cijenu trebalo pobijediti.

Pobjednici smo svi mi, koji smo taj dan, 13.10.2018. proveli na otvorenom, krečići se, igrajući se i natječući se u društvu dragih prijatelja.

Također, nadam se da ste lopate već stavili u funkciju i da su iskopale barem jednu rupu, ako već niste zasadili i cijelu šumu!

Učenici osnovnih škola svoje će lopate/motičice (ako su ih zaslužili) dobiti predstojećih dana, a članovi Turopoljske udruge skauta “Tur” rado će im se pridružiti u akciji pošumljavanja ili ozelenjivanja okoliša njihovih škola.

Još samo da pojasnim: – na svakoj disciplini bodovali smo ekipe na način da je najbolja ekipa dobila najveći broj bodova, onoliki koliko je ekipa nastupilo u pojedinoj kategoriji. Svaka sljedeća ekipa dobila je po jedan bod manje, a najslabija ekipa dobila je samo jedan bod. Ako je više ekipa ostvarilo jednaki rezultat, podijelile su i jednak broj bodova, onoliki koliko bi dobila najslabija ekipa među njima. Tako zbojeni bodovi na pojedinim disciplinama doveli su do konačnog poretka.

Pogledajte sada rezultate:

REZULTATI MEMORIJALA 2018

Vidimo se na memorijalu “Nitko da ne dođe do prijatelj drag” 2019. godine.