Velika Gorica za stradale!

Trenutno pregledavate Velika Gorica za stradale!

Dragi naši velikogoričani. Potaknuti valom dobrote i potrebe prema stradalim mjestima u Baniji ne možemo gledati skrštenih ruku. Alen i Jelena prespavali su u Petrinji i pomažu u normalizaciji situacije u gradu, a dogovorno odlučili smo pokrenuti akciju unutar odreda.

Molimo Vas da prema ovim uputama spakirate jedan lunch paket u kutiju ili vrećicu. Na paket navedite koje je vrste i kojeg sadržaja.

Očuvane ili nove deke su dobrodošle kao i koja topla vesta. Drugu odjeću MOLIMO VAS za sada NE NOSITE. Uskladištit ćemo sve u odredskim prostorijama i u koordinaciji sa službama na terenu prevoziti prema potrebi.

➡ U prostoriji ćemo dežurati od 15h do 18h. Adresa je Kurilovečka 48, dvorišna zgrada kraj Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica
➡ Molim starije izviđače i par roditelja koji su slobodni u tom periodu za pripomoći da se jave meni u inbox ili na whatsapp 098242024.

Važno! Maske i pridržavanje osnovnih epidemioloških smjernica su OBVEZNE ZA SVE!

Uz izviđački pozdrav Budi pripravan, Uprava odreda!

 

Mario Dilberović

Moje ime je Mario Dilberović. Rođen sam u Vinkovcima ratne 1993. godine. U izviđačima sam od drugog razreda osnovne škole i sada već mogu reći da je to moj način života, a ne samo hobby.