Vlog i Survival App ekipa – izviđači

Trenutno pregledavate Vlog i Survival App ekipa – izviđači

Na prvu nekome tko ne zna naziv VLOG ne govori ništa! Ali pojasnit ću prije nego li pozovem sve naše izviđače i planinke da se pridruže. Vlog je naziv za video Blog, odnosno mjesto (youtube kanal) na kojem osoba ili grupa postavlja određene video zapise.

Na tragu promjena u programu koje implementiramo u naš odred pozivam sve planinke i izviđače koji bi željeli sudjelovati u snimanju kreativnih videa, tutorila (how to npr. zapaliti vatru) da mi se jave (u grupama je kontakt :)). Ako ne želiš sudjelovati sa snimateljske strane kamere, pridruži nam se ispred kamere! Rok za prijave je do nedjelje 27.5. kada ću vam javiti termin našeg prvog susreta 🙂

Drugotno, pozivam ostatak planinki i izviđača koji su pažljivo slušali sastanke i žele sudjelovati u izradi CroScout survival aplikacije za mobilne uređaje (aplikacije sa korisnim savjetima i informacijama za preživljavanje u prirodi, svakodnevnim situacijama…) da se jave – grupe imate, rok je također do nedjelje.

Napomena! Ove “intersesne skupine” ne zamjenjuju redovita druženja četvrtkom i petkom, ali će se povremeno (možda) preklapati, naravno u dogovoru sa upravom odreda.

Za kraj jedan promo video, prava slika onoga što “ekipama bez odraslog voditelja” želimo postići! Kreativnost, upornost, samostalnost i želju za istraživanjem, upijanjem znanja i nesebičnim darivanjem!

Mario Dilberović

Moje ime je Mario Dilberović. Rođen sam u Vinkovcima ratne 1993. godine. U izviđačima sam od drugog razreda osnovne škole i sada već mogu reći da je to moj način života, a ne samo hobby.